Storage solutions
Storage store

Pengenalan kepada Storan Layan Diri

>Singkirkan Keselerakan
>Berpindah Rumah?
>Jangka Pendek & Panjang

>Komersial & Peribadi
>Storan Wain Dikawal Cuaca
>Kemudahan di Seluruh Singapura

Jika anda mendapati bahawa kerja atau gaya hidup anda menyusahkan kerana anda tidak dapat memindahkan barangan yang berselerakan, storan layan diri adalah penyelesaian untuk anda.

Atau, jika anda memerlukan ruang storan in a hurry, storan layan diri adalah penyelesaian terbaik.

Extra Space menawarkan storan modern, bersih, selamat dalam persekitaran selamat. Kami menawarkan suhu standard, penghawa dingin dan storan wain serta semua pembungkusan bahan yang anda akan perlukan untuk storan anda.

Di samping itu, kakitangan kami yang membantu dan responsi akan sentiasa ada untuk membantu anda dan memastikan bahawa pengalaman storan anda dengan Extra Space adalah semua yang anda perlukan.

Dengan kemudahan di seluruh Singapura to serve you better, Extra Space ialah pembekal terulung di Singapura bagi ruang storan fleksibel.

Jika anda ingin mengetahui selanjutnya mengenai storan layan diri, sila baca maklumat pada halaman web kami. Secara alternatif, anda boleh menghubung salah seorang ahli pasukan kami yang mesra untuk bantuan selanjutnya.

Business Storage You lock it & you keep the key 24 hour access Recorded CCTV Personal Storage Wine Storage Aircon Storage Fiendly service Flexible Terms Packaging materials for purchase Roller Door No more clutter